Tentang Kami

Chinatown

Chinatown Grain Machinery Co., Ltd. nyayogikeun mesin sareng jasa lengkep pikeun produksi pangan sareng industri pengolahan gandum, sapertos pabrik tipung gandum, pabrik pakan ternak, sareng pabrik ngolah béas. Sajauh ieu, produk kami kalebet ngalantarankeun peralatan, alat pembersih, alat pengilingan tepung, sareng sajabana. Aranjeunna parantos dikenal ku sajumlah palanggan boh di bumi boh di luar negeri.

Perusahaan fokus kana réformasi téknologi, ningkatkeun kamampuan manufaktur sareng kualitas mesin. Perusahaan ngarahkeun dina ngenalkeun mesin motong laser CNC, mesin bending CNC, mesin bubut CNC sareng alat-alat pamrosésan anu maju.

Dina waktos anu sami mésér pusat mesin CNC, mesin boring CNC, mesin lathe CNC, coét permukaan, mesin planing sareng inpéstasi alat-alat canggih anu maju, sareng nambihan lini produksi nyemprot éléktrostatik. Kualitas produk tiasa dijanjikeun ku dukungan alat-alat manufaktur anu dipercaya ieu.

Perusahaan urang ngadopsi mesin motong laser pelat waja, mesin léngkok CNC, las arc dioksida sareng las arc argon, skala las, las otomatis puteran, éléktrostatik perlakuan panyemprot permukaan, pamutahiran kontinyu sareng modél inovatif. Produk kami henteu ngan ukur ngagaduhan kinerja anu saé, tapi ogé gampang pikeun dipasang sareng dirawat kalayan biaya murah. Produk kalayan téknologi canggih, kualitas anu dipercaya, sareng penampilan anu saé parantos ngaapresiasi ku seueur klien.

Tim kami

team2
team
team11
team5
team7
team4