Warta

  • Flour Milling
    Pos waktos: Mar-10-2021

    Alat conveyor sekrup tepung Dina pabrik tipung, conveyor sekrup sering dianggo pikeun bahan sampeu. Éta téh ngalantarankeun mesin anu ngandelkeun spiral puteran pikeun nyorong bahan ageung pikeun gerakan horisontal atanapi conveyance condong. Séri TLSS ...Maca deui »

  • Flour Mill Plant Plansifter Machine / Plansifter For Rice Grinding Mills
    Pos waktos: Mar-10-2021

    Rencana séri FSFG seueur diterapkeun dina pepelakan ngagiling tipung modéren sareng ngagiling paré. Terutama dianggo pikeun ngagiling gandum sareng saringan bahan tengah, ogé tiasa dianggo pikeun saringan tipung. Desain ayakan anu béda-béda dianggo pikeun saringan anu béda sareng anu sanés ...Maca deui »

  • Stone-removing process in flour mill
    Pos waktos: Mar-10-2021

    Dina pabrik tipung, prosés ngaluarkeun batu tina gandum disebat de-batu. Batu ageung sareng alit kalayan ukuran partikel anu béda tibatan gandum tiasa dipiceun ku cara nyaring saderhana, sedengkeun sababaraha batu anu ukuranana sami sareng gandum meryogikeun khusus ...Maca deui »

  • Expo News
    Pos waktos: Mar-09-2021

    Industri pangan mangrupikeun industri pilar ékonomi nasional Cina, sareng mesin pangan mangrupikeun industri anu nyayogikeun peralatan pikeun industri pangan. Kalayan ningkatna persyaratan masarakat pikeun budaya pangan sareng kamakmuran réstoran, réstoran, sareng othe ...Maca deui »