Produk

  • Compact Corn Mill

    Pabrik jagong kompak

    Pabrik Jagung Compact-series CTCM, tiasa ngagiling jagong / jagung, sorgum, kécap, gandum sareng bahan sanésna. Pabrik Jagung Kompak CTCM-seri ieu ngadopsi ngangkat kakuatan angin, ngagiling ngagiling, ngagabungkeun sareng ayakan sasarengan, sahingga ngagaduhan kamampuan produktivitas tinggi, angkat bubuk ogé, teu aya lebu ngapung, konsumsi kakuatan rendah, gampang dijaga sareng fungsi-fungsi anu saé.

  • Compact Wheat Flour Mill

    Pabrik Tepung Gandum Kompak

    Alat Pabrik Tepung Mesin penggilingan tepung gandum Compact pikeun sakabeh pabrik didesain sareng dipasang sasarengan sareng pangrojong struktur waja. Struktur pangrojong utama didamel tina tilu tingkatan: pabrik gilinding ayana di lantai dasar, sifters dipasang di lantai heula, siklon sareng pipa pneumatik aya di lantai dua.

    Bahan tina pabrik roller diangkat ku sistem mindahkeun pneumatic. Pipa anu ditutupan dianggo pikeun ventilasi sareng de-lebu. Jangkungna bengkel relatif handap pikeun ngirangan investasi pelanggan. Teknologi panggilingan tiasa disaluyukeun pikeun nyugemakeun sarat anu béda pikeun konsumén. Sistem kontrol PLC opsional tiasa ngawujudkeun kontrol pusat kalayan tingkat otomatisasi tinggi sareng ngajantenkeun operasi langkung gampang sareng fleksibel. Ventilasi anu tertutup tiasa nyingkahan tumpukan lebu pikeun ngajaga kaayaan kerja saniter anu luhur. Pabrik sadayana tiasa dipasang sacara kompak dina gudang sareng desain tiasa disesuaikan sakumaha sarat anu béda.

  • Big capacity wheat flour mill

    Kapasitas badag pabrik tipung gandum

    Mesin ieu utami dipasang di gedong beton bertulang atanapi pabrik struktural baja, anu umumna jangkung 5 dugi 6 lantai (kalebet silo gandum, tempat nyimpen tipung, sareng bumi campuran bahan).

    Solusi panggilingan tipung kami utamina dirancang numutkeun gandum Amérika sareng gandum bodas bodas Australia. Nalika ngagiling hiji jenis gandum, tingkat ékstraksi tipung nyaéta 76-79%, sedengkeun kadar lebu na 0,54-0,62%. Upami dua jinis tipung dihasilkeun, tingkat ékstraksi tipung sareng eusi lebu bakal 45-50% sareng 0.42-0.54% pikeun F1 sareng 25-28% sareng 0.62-0.65% pikeun F2. Khususna, itunganana dumasar kana dasar bahan garing. Konsumsi listrik pikeun produksi hiji ton tipung henteu langkung ti 65KWh dina kaayaan normal.

  • Flour Blending

    Campuran Tepung

    Mimiti, kualitas anu béda sareng peunteun tipung anu béda anu dihasilkeun dina kamar panggilingan dikirimkeun ka tempat sampah anu sanés ngalangkungan alat-alat pikeun disimpen. 

  • TCRS Series Rotary Separator

    Separator Rotary Series TCRS

    Digunakeun sacara lega di kebon, pabrik, toko séréal sareng fasilitas ngolah gandum.
    Hal ieu dipaké pikeun miceun kokotor ringan sapertos chaff, dust sareng anu sanésna, pangotor halus sapertos keusik, siki gulma alit, sisikian alit sareng kokotor kasar sapertos jarami, iteuk, batu, sareng sajabana ti sisikian utami.

  • TQSF Series Gravity Destoner

    TQSF Series Gravity Destoner

    TQSF seri gravitasi destoner pikeun beberesih sisikian, Pikeun miceun batu, Pikeun mengklasifikasikan sisikian, Pikeun miceun pangotor cahaya sareng sajabina. 

  • Vibro Separator

    Pamisah Vibro

    Pamisah vibro kinerja tinggi ieu, dibarengan ku saluran aspirasi atanapi sistem aspirasi daur ulang anu seueur dianggo dina pabrik tipung sareng silo.

  • Rotary Aspirator

    Aspirator Rotary

    Layar rotary pesawat utamina dianggo pikeun meresihan atanapi meunteun bahan baku dina panggilingan, pakan, panggilingan padi, industri kimia sareng industri ékstraksi minyak. Ku ngagentos benten ayakan saringan, éta tiasa ngabersihan kokotor dina gandum, jagong, béas, siki minyak sareng bahan butiran sanés.
    Layarna lega teras aliranna ageung, épisiénsi beberesihna tinggi, gerakan rotasi datar stabil kalayan noise low. Dilengkepan saluran aspirasi, éta dilakukeun sareng lingkungan anu bersih.

  • TCXT Series Tubular Magnet

    Magnet Tubular Series TCXT

    Magnet tubular TCXT Series pikeun beberesih sisikian, Pikeun miceun pangotor baja.

  • Drawer Magnet

    Magnét laci

    Magnét magnet laci anu dipercaya kami didamel tina performa tinggi bahan bumi permanén langka. Janten alat-alat ieu mangrupikeun mesin panyabutan zat besi anu saé pikeun industri sapertos tuangeun, ubar, éléktronika, keramik, kimia, sareng sajabina.

  • Inserted High Pressure Jet Filter

    Disisipkeun Jet Pressure Tinggi

    Mesin ieu dianggo di luhur silo pikeun ngaleungitkeun lebu sareng ngaleungitkeun lebu titik tunggal volume udara leutik. Hal ieu seueur dianggo dina pabrik tipung, gudang sareng tempat simpangan mékanis.

  • TSYZ Wheat Pressure Dampener

    TSYZ Tekanan Gandum Dampener

    Peralatan pabrik tipung-TSYZ Serial tekanan peredam ngagaduhan peran penting dina pangaturan Uap lembap nalika prosés ngabersihan gandum dina pabrik tipung.

123456 Teras> >> Halaman 1/6