Palayanan

service01
service02

Kami parantos ngararancang sababaraha mesin sareng solusi téknis pikeun séréal, minyak anu tiasa didahar sareng ranté industri pengolahan tuangeun, sapertos ngumpulkeun, nyimpen, ngabersihkeun, grading, ayakan, grinding, mixing, produksi, bentuk ngabentuk, sareng pengepakan.

Salaku pamasok solusi industri profesional, kami nyayogikeun langkung seueur tibatan ngan ukur mesin, tapi solusi produksi anu épéktip anu tiasa ningkatkeun ranté nilai sakabeh nasabah. Salami pamekaran, kami henteu pernah malire masalah sareng kasempetan pikeun nyampurnakeun produk urang, sareng éta kumaha urang tiasa ngajaga posisi ngarah di industri.

Mesin kami seueur dianggo dina seueur pangguna domestik. Sareng proyek giliran konci kami sareng alat-alat tunggal diékspor ka Thailand, Burma, Australia, Sri Lanka, Italia, Jérman, Chili, Argentina, Brazil, Ukraina sareng langkung ti 20 nagara sareng daérah. Seueur klien di panjuru dunya parantos nganjang ka perusahaan urang dina bisnis. Kami ngabagéakeun pelanggan sareng nyayogikeun solusi anu saé kalayan alat-alat kualitas anu saé sareng jasa téknis, sareng kami nampi pangakuan tinggi ti aranjeunna.

service
Project-1
Project-2
Project-3
Project-4
Project-5
Project-6