• Grain
  • Corn Flour Mill
  • 60-120TPD
  • 200-500TPD
  • ny01

Ngeunaan URANG

  • Chinatown Grain Machinery Co., Ltd. nyayogikeun mesin sareng jasa lengkep pikeun produksi pangan sareng industri pengolahan gandum, sapertos pabrik tipung gandum, pabrik pakan ternak, sareng pabrik ngolah béas. Sajauh ieu, produk kami kalebet ngalantarankeun peralatan, alat pembersih, alat pengilingan tepung, sareng sajabana.

  • Products

    Produk

    Sajauh ieu, produk kami kalebet ngalantarankeun peralatan, alat pembersih, alat pengilingan tepung, sareng sajabana.
  • Quality

    Kualitas

    Perusahaan fokus kana réformasi téknologi, ningkatkeun kamampuan manufaktur sareng kualitas mesin.
  • Service

    Palayanan

    Kami ngabagéakeun pelanggan sareng nyayogikeun solusi anu saé kalayan alat kualitas anu saé sareng jasa téknis.

Proyék