Pabrik Tepung Gandum

  • Compact Wheat Flour Mill

    Pabrik Tepung Gandum Kompak

    Alat Pabrik Tepung Mesin penggilingan tepung gandum Compact pikeun sakabeh pabrik didesain sareng dipasang sasarengan sareng pangrojong struktur waja. Struktur pangrojong utama didamel tina tilu tingkatan: pabrik gilinding ayana di lantai dasar, sifters dipasang di lantai heula, siklon sareng pipa pneumatik aya di lantai dua.

    Bahan tina pabrik roller diangkat ku sistem mindahkeun pneumatic. Pipa anu ditutupan dianggo pikeun ventilasi sareng de-lebu. Jangkungna bengkel relatif handap pikeun ngirangan investasi pelanggan. Teknologi panggilingan tiasa disaluyukeun pikeun nyugemakeun sarat anu béda pikeun konsumén. Sistem kontrol PLC opsional tiasa ngawujudkeun kontrol pusat kalayan tingkat otomatisasi tinggi sareng ngajantenkeun operasi langkung gampang sareng fleksibel. Ventilasi anu tertutup tiasa nyingkahan tumpukan lebu pikeun ngajaga kaayaan kerja saniter anu luhur. Pabrik sadayana tiasa dipasang sacara kompak dina gudang sareng desain tiasa disesuaikan sakumaha sarat anu béda.

  • Big capacity wheat flour mill

    Kapasitas badag pabrik tipung gandum

    Mesin ieu utami dipasang di gedong beton bertulang atanapi pabrik struktural baja, anu umumna jangkung 5 dugi 6 lantai (kalebet silo gandum, tempat nyimpen tipung, sareng bumi campuran bahan).

    Solusi panggilingan tipung kami utamina dirancang numutkeun gandum Amérika sareng gandum bodas bodas Australia. Nalika ngagiling hiji jenis gandum, tingkat ékstraksi tipung nyaéta 76-79%, sedengkeun kadar lebu na 0,54-0,62%. Upami dua jinis tipung dihasilkeun, tingkat ékstraksi tipung sareng eusi lebu bakal 45-50% sareng 0.42-0.54% pikeun F1 sareng 25-28% sareng 0.62-0.65% pikeun F2. Khususna, itunganana dumasar kana dasar bahan garing. Konsumsi listrik pikeun produksi hiji ton tipung henteu langkung ti 65KWh dina kaayaan normal.