Pabrik Tepung Jagung

  • Compact Corn Mill

    Pabrik jagong kompak

    Pabrik Jagung Compact-series CTCM, tiasa ngagiling jagong / jagung, sorgum, kécap, gandum sareng bahan sanésna. Pabrik Jagung Kompak CTCM-seri ieu ngadopsi ngangkat kakuatan angin, ngagiling ngagiling, ngagabungkeun sareng ayakan sasarengan, sahingga ngagaduhan kamampuan produktivitas tinggi, angkat bubuk ogé, teu aya lebu ngapung, konsumsi kakuatan rendah, gampang dijaga sareng fungsi-fungsi anu saé.