Parabot Pembersih Gandum

  • TCRS Series Rotary Separator

    Separator Rotary Series TCRS

    Digunakeun sacara lega di kebon, pabrik, toko séréal sareng fasilitas ngolah gandum.
    Hal ieu dipaké pikeun miceun kokotor ringan sapertos chaff, dust sareng anu sanésna, pangotor halus sapertos keusik, siki gulma alit, sisikian alit sareng kokotor kasar sapertos jarami, iteuk, batu, sareng sajabana ti sisikian utami.

  • TQSF Series Gravity Destoner

    TQSF Series Gravity Destoner

    TQSF seri gravitasi destoner pikeun beberesih sisikian, Pikeun miceun batu, Pikeun mengklasifikasikan sisikian, Pikeun miceun pangotor cahaya sareng sajabina. 

  • Vibro Separator

    Pamisah Vibro

    Pamisah vibro kinerja tinggi ieu, dibarengan ku saluran aspirasi atanapi sistem aspirasi daur ulang anu seueur dianggo dina pabrik tipung sareng silo.

  • Rotary Aspirator

    Aspirator Rotary

    Layar rotary pesawat utamina dianggo pikeun meresihan atanapi meunteun bahan baku dina panggilingan, pakan, panggilingan padi, industri kimia sareng industri ékstraksi minyak. Ku ngagentos benten ayakan saringan, éta tiasa ngabersihan kokotor dina gandum, jagong, béas, siki minyak sareng bahan butiran sanés.
    Layarna lega teras aliranna ageung, épisiénsi beberesihna tinggi, gerakan rotasi datar stabil kalayan noise low. Dilengkepan saluran aspirasi, éta dilakukeun sareng lingkungan anu bersih.

  • TCXT Series Tubular Magnet

    Magnet Tubular Series TCXT

    Magnet tubular TCXT Series pikeun beberesih sisikian, Pikeun miceun pangotor baja.

  • Drawer Magnet

    Magnét laci

    Magnét magnet laci anu dipercaya kami didamel tina performa tinggi bahan bumi permanén langka. Janten alat-alat ieu mangrupikeun mesin panyabutan zat besi anu saé pikeun industri sapertos tuangeun, ubar, éléktronika, keramik, kimia, sareng sajabina.

  • Inserted High Pressure Jet Filter

    Disisipkeun Jet Pressure Tinggi

    Mesin ieu dianggo di luhur silo pikeun ngaleungitkeun lebu sareng ngaleungitkeun lebu titik tunggal volume udara leutik. Hal ieu seueur dianggo dina pabrik tipung, gudang sareng tempat simpangan mékanis.

  • TSYZ Wheat Pressure Dampener

    TSYZ Tekanan Gandum Dampener

    Peralatan pabrik tipung-TSYZ Serial tekanan peredam ngagaduhan peran penting dina pangaturan Uap lembap nalika prosés ngabersihan gandum dina pabrik tipung.

  • Intensive Dampener

    Dampener intensif

    The Intensive Dampener mangrupikeun parangkat utama pikeun pangaturan cai gandum dina prosés ngabersihkeun gandum dina pabrik tipung. Éta tiasa nyaimbangkeun jumlah dampening gandum, mastikeun dampening sisikian gandum sacara merata, ningkatkeun kinerja grinding, ningkatkeun kateguhan dedak, ngirangan endosperma kakuatan sareng ngirangan caket tina dedak sareng endosperma anu nguntungkeun pikeun ningkatkeun épisiensi grinding sareng bubuk sieving. Di sagigireun éta, éta ngabantosan pikeun ningkatkeun ngahasilkeun bubuk sareng kualitas pink. Mesin gaduh kaunggulan kaluaran tinggi, konsumsi énergi low, beurat lampu, volume dampening tinggi, dampening homogen, stabil sareng dipercaya jeung low laju naksir gandum. Dina prosés dampening kana gandum éta ngagaduhan peran anu langkung bersih. Éta cocog pikeun transformasi téknis dina pabrik tipung ageung, sedeng sareng alit sareng pilihan pabrik tipung anyar.

  • MLT Series Degerminator

    MLT Series Degerminator

    Mesin pikeun degerming jagong, Dilengkepan sababaraha téhnik anu canggih, ngabandingkeun sareng mesin anu sami ti luar negeri, séri MLT tina degerminator kabuktosan langkung saé dina mesék sareng prosés de-germinasi.

  • Air-Recycling Aspirator

    Aspirator daur ulang hawa

    Aspirator daur ulang hawa utamina dianggo pikeun bahan pembersih granular dina panyimpenan sisikian, tipung, pakan, farmasi, minyak, katuangan, panyeduh sareng industri sanés. Aspirator daur ulang hawa tiasa misahkeun kokotor kapadetan rendah sareng bahan butiran (sapertos gandum, gandum, paddy, minyak, jagong, sareng sajabana) tina sisikian. Aspirator daur ulang hawa ngadopsi bentuk hawa siklus katutup, janten mesin éta nyalira ngagaduhan fungsi ngaleungitkeun lebu. Ieu tiasa ngahémat mesin panyabutan debu anu sanés. Sareng kusabab éta henteu tukeur hawa sareng dunya luar, maka éta tiasa nyingkahan leungitna panas, sareng henteu ngotorkeun lingkungan.

  • Scourer

    Scourer

    Scourer horisontal umumna damel babarengan sareng saluran aspirasi atanapi saluran aspirasi daur ulang di toko na. Aranjeunna épéktip tiasa ngaleungitkeun partikel cangkang anu dikaluarkeun atanapi kokotor permukaan tina sisikian. 

12 Teras> >> Halaman 1/2