Anu sanésna

  • Fluting Machine

    Mesin Fluting

    Sistem nyetir rod anu condong condong dirancang pikeun gerakan luhur-ka-handap. Operasi sareng penyesuaian sudut rada gampang sareng merenah.
    Desain sareng manufaktur khusus sayogi pikeun syarat khusus pelanggan.

  • Plansifter Cleaner

    Plansifter Cleaner

    Sieve cleaner pikeun planifter / mono-section planifter / dua-bagian planifter Desain kompartemen kabuka sareng katutup sayogi. Pikeun nyaring sareng ngagolongkeun matéri numutkeun ukuran partikel Anu seueur dianggo dina pabrik tipung, pabrik béas, pabrik pakan. Ogé dianggo dina industri kimia, médis, sareng industri sanés Salaku panyayap tipung tipung Cina, kami parantos ngararancang perencanaan mono-bagian khusus kami. Éta ngagaduhan struktur kompak, beurat enteng, sareng gampang dipasang sareng prosedur ngajalankeun uji. Éta tiasa sacara intro ...
  • Laboratory Equipment

    Pakakas Laboratorium

    Extensométer
    Farinometer
    Méter Keputihan Tepung
    Alat Tés Kandungan Gluten

  • Roller Sand Blasting Machine

    Roller Keusik Blasting Mesin

    Noz peledakan tina mesin blasting pasir keusik dipasang dina pelat geser sajajar sareng roller, sareng ngalih sareng plat geser kalayan laju anu tiasa diatur.