Aspirasi sareng Pakakas Nepikeun Pneumatik

  • Flour Mill Machinery Pulse Jet Filter

    Mesin Pabrik Tepung Jet Filter

    Pabrik gandum tipung saringan jet seueur dianggo dina industri Pangan, Gandum sareng Pakan. Ogé dianggo dina industri Kimia, Médis sareng sanésna.

  • Flour Milling Equipment Two Way Valve

    Tepung Alat Pengilingan Tepung Dua Jalan

    Mesin pikeun ngarobih matérial anu ngantunkeun arah dina sistem panyebaran pneumatik. Seueur dianggo dina garis péparasi pneumatik tina pabrik tepung, pabrik pakan, pabrik padi sareng sajabina. 

  • Roots Blower

    Akar Blower

    Vanes sareng spindle didamel salaku potongan anu gembleng. Akar blower ngagaduhan umur jasa anu panjang sareng tiasa ngajalankeun teras-terasan.
    Salaku blower PD (perpindahan positip), éta ngagaduhan rasio panggunaan volume tinggi sareng efisiensi volume tinggi.

  • Centrifugal Fan

    Kipas Centrifugal

    Salaku ventilator listrik anu épisién, kipas sentrifugal kami parantos ngalaman tés balancing anu ketat pisan. Éta fitur sareng noise damel low sareng perawatan gampang. Efisiensi sareng tingkat sora khusus A-wéb duanana dugi ka standar Kelas A anu diatur ku standar nasional Cina anu aya hubunganana.

  • Negative Pressure Airlock

    Tekanan négatip Airlock

    Desain canggih sareng fabrikasi anu saé pikeun ngonci hawa ieu parantos mastikeun hawa anu cekap cekap nalika roda puter tiasa lancar.
    Gelas paningalian sayogi dina inlet saluran udara tekanan négatip pikeun pamariksaan langsung.

  • Positive Pressure Airlock

    Tekanan Udara Positif

    Bahanna asup tina inlet luhur, sareng ngalangkungan impeller, teras dikaluarkeun tina outlet di handapeun. Éta ilaharna cocog pikeun bahan dahar kana saluran pipa tekanan positip, saluran udara tekanan positip tiasa dipanggihan di pabrik tipung.

  • Pneumatic Pipes

    Pipa Pneumatik

    Pipa Pneumatik pikeun Prinsip Pabrik Tepung: - Kipas tekanan tinggi nyayogikeun kakuatan pikeun ngangkat sadaya jinis bahan tengah tina pabrik rol, panyucian atanapi tukang bérésan ka planifters pikeun ngayak sareng ngagolongkeun salajengna. Bahanna ditransferkeun dina pipa pneumatik. Fitur: - Dirancang numutkeun itungan anu pasti; fabrikasi alus teuing. - Dijieun ku waja rolling tiis anu kandelna dibasajankeun 1.5mm dugi ka 2.5mm. - Daya dilapis, di jero dicitak ku varnis kelas dahareun. - Sareng ...