Tepung Alat Pengilingan

  • Pneumatic Roller Mill

    Pabrik Roller Pneumatik

    Pabrik roller pneumatik mangrupikeun mesin panggilingan sisikian anu idéal pikeun ngolah jagong, gandum, gandum durum, gandum, gandum, soba, sorgum sareng malt. 

  • Electrical Roller Mill

    Pabrik Roller Listrik

    Pabrik roller listrik mangrupikeun mesin panggilingan sisikian anu idéal pikeun ngolah jagong, gandum, gandum durum, gandum, gandum, soba, sorgum sareng malt. 

  • Plansifter

    Ngarencana

    Salaku mesin ayakan tipung premium, planiftert cocog pikeun pabrik tipung anu ngolah gandum, sangu, gandum durum, gandum, gandum, jagong, soba, sareng sajabina.

  • Flour Milling Equipment Insect Destroyer

    Alat Serangga Tepung Penghancur Serangga

    Alat penghancur serangga tepung alat penghancur sacara lega diterapkeun dina pabrik tipung modéren pikeun ningkatkeun ékstraksi tipung sareng bantosan panulungan.

  • Impact Detacher

    Pangaruh Detacher

    Dampak detacher dihasilkeun nurutkeun desain canggih urang. Mesin olahan canggih sareng téhnik parantos ngajamin katepatan sareng kualitas produk anu dipikahoyong.

  • Small flour mill Plansifter

    Pabrik tipung leutik Plansifter

    Pabrik tipung leutik Plansifter pikeun nyaring.

    Desain kompartemen kabuka sareng katutup sayogi, Kanggo nyaring sareng ngagolongkeun bahan numutkeun ukuran partikelna, Seueur dianggo dina pabrik tipung, pabrik béas, pabrik pakan, Ogé dianggo dina kimia, Médis, sareng industri Lainnya

  • Mono-Section Plansifter

    Perencanaan Bagian Mono-Bagéan

    Mono-Bagéan Plansifter ngagaduhan struktur kompak, beurat enteng, sareng gampang dipasang sareng prosedur ngajalankeun uji. Éta tiasa dikenalkeun sacara lega di pabrik tipung modéren pikeun gandum, jagong, tuangeun, bahkan bahan kimia.

  • Twin-Section Plansifter

    Perencana Kembar-Bagéan

    Planifter bagian kembar mangrupikeun salah sahiji alat panggilingan tepung praktis. Hal ieu utamina dianggo pikeun ayakan terakhir antara ayakan ku planifter sareng pengepakan tipung dina pabrik tipung, ogé klasifikasi bahan pulverulén, tipung gandum kasar, sareng bahan grinded panengah.

  • Flour Mill Equipment – purifier

    Peralatan Pabrik Tepung - nyucikeun

    Pemurni pabrik tipung seueur diterapkeun dina pabrik tipung modéren pikeun ngahasilkeun tipung kalayan kualitas luhur. Suksés digunakeun pikeun ngahasilkeun tipung semolina dina pabrik tipung durum.

  • Hammer mill

    Pabrik palu

    Salaku mesin panggilingan sisikian, pabrik palu séri SFSP urang tiasa ngabanting sababaraha jinis bahan butiran sapertos jagong, sorgum, gandum, kacang-kacangan, kueh bubur kacang kedele, sareng sajabina. Éta cocog pikeun industri sapertos pabrik pakan ternak sareng produksi bubuk bubuk.

  • Bran Finisher

    Bran Tukang

    The finisher dedak tiasa dianggo salaku léngkah tungtung pikeun ngarawat dedak anu dipisahkeun dina tungtung lini produksi, salajengna ngirangan eusi tipung dina dedak. Produk kami Fitur kalayan ukuran alit, kapasitas tinggi, konsumsi énérgi rendah, operasi ramah-pangguna, gampang ngalereskeun prosedur, sareng kinerja stabil.

  • YYPYFP Series Pneumatic Roller Mill

    YYPYFP Series Pneumatik Roller Mill

    YYPYFP seri pneumatik roller gilinding struktur kompak kalayan kakuatan tinggi, kinerja stabil sareng low noise, operasi anu merenah kalayan perawatan gampang sareng tingkat kagagalan anu rendah.