Kelor Pembersih Kelor

  • Gravity Separator

    Separator Gravitasi

    Éta cocog pikeun nanganan sauntuyan bahan butiran garing. Khususna, saatos diubaran ku pembersih layar udara sareng silinder anu diindentikeun, sikina ngagaduhan ukuran anu sami.

  • Indented Cylinder

    Silinder Indén

    Séri kelas anu dibangkitkeun silinder anu kelas ieu, sateuacan dikantunkeun, bakal ngalaman sababaraha tés kualitas, pastikeun unggal produk ngagaduhan kualitas anu pikaresepeun sareng umur jasa anu panjang.

  • Seed Packer

    Sikina Packer

    Packer siki hadirin sareng akurasi ngukur anu luhur, gancang nyepetkeun gancang, kinerja kerja anu dipercaya sareng stabil.
    Timbangan otomatis, itungan otomatis, sareng fungsi beurat akumulasi sayogi pikeun alat-alat ieu.

  • Air Screen Cleaner

    Pembersih Layar Udara

    Mesin siki cikal anu saé ieu mangrupikeun sapotong peralatan pangolah siki anu ramah lingkungan, anu ngagaduhan performa anu hadé dina aspek pengendalian debu, kontrol noise, hemat énergi, sareng daur ulang udara.