Proyék Campuran Tepung

  • Flour Blending

    Campuran Tepung

    Mimiti, kualitas anu béda sareng peunteun tipung anu béda anu dihasilkeun dina kamar panggilingan dikirimkeun ka tempat sampah anu sanés ngalangkungan alat-alat pikeun disimpen.