Alat-alat Mékanis

  • Bucket Elevator

    LIPI Lift

    Lift LIPI seri TDTG premium kami mangrupikeun salah sahiji solusi anu paling ekonomis pikeun penanganan produk granular atanapi pulverulén. Émbér dibereskeun dina sabuk sacara vertikal pikeun mindahkeun bahan. Bahan-bahanna dieupan kana mesin tina handapeun sareng dileupaskeun ti luhur.

  • Chain Conveyor

    Conveyor Ranté

    Conveyor ranté dilengkepan gerbang ngabahekeun sareng saklar wates. Gerbang limpa dipasang dina casing pikeun nyingkahan karusakan alat-alatna. Panel relief ledakan ayana di bagian sirah mesin.

  • Round Link Chain Conveyor

    Conveyor Ranté Babak

    Conveyor Ranté Babak

  • Screw Conveyor

    Sekrup Conveyor

    Conveyor sekrup premium kami cocog pikeun nyayogikeun bubuk, granular, lumpish, bahan halus sareng kasar sapertos batu bara, lebu, semén, sisikian, sareng sajabina. Suhu bahan anu cocog kedahna kirang ti 180 ℃

  • Tubular Screw Conveyor

    Conveyor Sekrup Tubular

    Mesin pabrik tipung TLSS seri pipa conveyor sekrup utamina dianggo pikeun tuang kuantitatif dina pabrik tipung sareng pabrik pakan.

  • Belt Conveyor

    Sabuk Conveyor

    Salaku mesin pamrosésan sisikian universal, mesin conveying ieu parantos seueur dianggo dina industri pengolahan gandum, pembangkit listrik, palabuhan sareng acara-acara sanésna pikeun nyebarkeun granul, bubuk, bahan lumpish atanapi kantong, sapertos sisikian, batubara, tambang, sareng sajabina.

  • New Belt Conveyor

    Conveyor Sabuk Anyar

    Conveyor sabuk sacara lega diterapkeun dina sisikian, batubara, tambang, pabrik listrik, palabuhan sareng lapangan sanésna.

  • Manual and Pneumatic Slide Gate

    Gerbang Geser Manual sareng Pneumatik

    Manual mesin gandum tipung sareng gerbang slide pneumatik seueur dianggo dina pepelakan bijil sareng minyak, pabrik pengolahan pakan, pabrik semén, sareng pabrik kimia.

  • Lower Density Materials Discharger

    Ngaleupaskeun Bahan Densitas handap

    Ngaleupaskeun Bahan Densitas handap