Kualitas

quality1

Pamastian kualitas
1. Kualitas hirup, sampurna Laser yakin kana kualitas unggul produk janten salesman paling épéktip.
2. Laser sampurna parantos manajemén produksi anu maju sareng téknologi R&D ogé teraskeun kana inovasi téknis.
3. Laser Sampurna ngenalkeun alat-alat automasi industri énggal, sareng laun ngaoptimalkeun unggal aspek prosés produksi.
4. Laser sampurna mawa peralatan uji kualitas canggih pikeun ngendalikeun sadaya mesin laser.
5. Laser Sampurna ngagaduhan sét tés anu lengkep sareng standar tés.

Manajemén Kualitas

1. Laser Sampurna ngagaduhan kontrol kualitas anu ketat sareng taliti dina sagala aspek prosés produksi, pikeun mastikeun kualitas produk.

2. Laser anu sampurna nyayogikeun peralatan uji anu maju, anu tiasa nguji kualitas unggal mesin laser.

3. ISO9001: 2000 Sertifikasi Sistem.

quality2
quality3
quality4
quality10
quality6
quality7
quality8
quality9
quality5