Expo News

Industri pangan mangrupikeun industri pilar ékonomi nasional Cina, sareng mesin pangan mangrupikeun industri anu nyayogikeun peralatan pikeun industri pangan. Kalayan ningkatna persyaratan masarakat pikeun budaya pangan sareng kamakmuran réstoran, réstoran, sareng industri katering sanés, kualitas sareng kaamanan pangan sareng inuman parantos langkung diperhatoskeun ku sadaya séktor masarakat, anu sacara langsung ngadorong paménta mesin tuang anu aya hubunganana, sareng ogé nyayogikeun kasempetan pangembangan anu berharga pikeun pasar industri mesin pangan Cina.

Expo News

Paméran pamrosésan kadaharan internasional sareng mesin bungkus internasional Qingdao ieu, mesin gandum Datang aktip ilubiung dina nyebarkeunana, bursa jero sareng konsumén, ngartos kabutuhan pelanggan, pikeun ngembangkeun langkung saluyu sareng solusi nyalira pikeun palanggan, solusi produk kami alus teuing, ku konsumén gaduh kaamanan, jasa saatos-penjualan sahingga konsumén tiasa yakin.

Hatur nuhun kana kauntungan konsumén anyar sareng lami, paméran parantos suksés lengkep.


Pos waktos: Mar-09-2021