Pabrik Tepung Pabrik Plansifter Pabrik / Plansifter Pikeun Padi Grinding Mills

Rencana séri FSFG seueur diterapkeun dina pepelakan ngagiling tipung modéren sareng ngagiling paré. Terutama dianggo pikeun ngagiling gandum sareng saringan bahan tengah, ogé tiasa dianggo pikeun saringan tipung. Desain ayakan anu béda-béda pikeun saringan anu béda sareng bahan tengah anu bénten.

1. Prinsip

- FSFG series Plansifter disetir ku motor anu dipasang di jero pigura utama sareng counter-saimbang ku counterweight. Masing-masing mesin aya 4, 6, atanapi 8 bagian ayakan di jero. Bahan anu béda ngalir kana bagian anu béda dina rute nyalira. Numutkeun desain individual pikeun bahan anu béda-béda, ayakan ayak bahan-bahan granular anu béda-béda pikeun jalan anu béda dina pabrik tipung nalika sadaya mesin dijalankeun.

Flour Mill Plant Plansifter Machine

2. Fitur
- Saringan pigura ukuran: 640x640mm, 740mmx740mm, atanapi didamel numutkeun kabutuhan khusus konsumén.
- Kerangka pelat baja diteken. Tembok kotak internal disayogikeun ku stainless steel. Counterweight adjustable dipasang sareng SKF (Swédia) bantalan roller dua kali khusus sareng jinis nyalira.
- Bingkai ayakan didamel ku kai impor dilapis di jero sareng di luar ku laminasi melamin palastik, diturunkeun, tiasa ditukeurkeun. Pigura ayakan dilengkepan baki stainless steel. Masing-masing bagian dibungkus ku kerangka logam sareng sekrup mikrometrik tekanan ti luhur. Gampang sareng gancang pikeun ngarobah skéma ayakan.
- outlet pikeun ngaleungitkeun planifter, kalebet tutup plastik hideung dina lingkup spouting gravitasi.
- Bahan ayakan janten SEFAR bolong.
- Ayak gaya Nova énggal ogé sayogi, ayakan jero aluminium pikeun syarat sanitasi anu langkung seueur.

Saringan Plansifter Dipaké Dina Tutuwuhan Ngolah Gandum

1. Aplikasi
- Dilarapkeun sacara lega dina pabrik tipung modéren, pepelakan ngolah gandum sareng pabrik ngagiling béas.
- Utamana dianggo pikeun ngagiling gandum sareng bahan ayakan tengah, ogé tiasa dianggo pikeun saringan tipung.
- Desain ayakan anu béda-béda pikeun saringan anu béda sareng bahan tengah anu bénten.

2. Prinsip
- FSFG series Plansifter disetir ku motor anu dipasang di jero pigura utama sareng counter-saimbang ku counterweight. Masing-masing mesin aya 4, 6, atanapi 8 bagian ayakan di jero. Bahan anu béda ngalir kana bagian anu béda dina rute nyalira. Numutkeun desain individual pikeun bahan anu béda-béda, ayakan ayak bahan-bahan granular anu béda-béda pikeun jalan anu béda dina pabrik tipung nalika sadaya mesin dijalankeun.

Plansifter_used_in_wheat_flour_mill

3. Fitur
- Saringan pigura ukuran: 640x640mm, 740mmx740mm, atanapi didamel numutkeun kabutuhan khusus konsumén.
- Kerangka pelat baja diteken. Tembok kotak internal disayogikeun ku stainless steel. Counterweight adjustable dipasang sareng SKF (Swédia) bantalan roller dua kali khusus sareng jinis nyalira.
- Bingkai ayakan didamel ku kai impor dilapis di jero sareng di luar ku laminasi melamin palastik, diturunkeun, tiasa ditukeurkeun. Pigura ayakan dilengkepan baki stainless steel. Masing-masing bagian dibungkus ku kerangka logam sareng sekrup mikrometrik tekanan ti luhur. Gampang sareng gancang pikeun ngarobah skéma ayakan.
- outlet pikeun ngaleungitkeun planifter, kalebet tutup plastik hideung dina lingkup spouting gravitasi.
- Bahan ayakan janten SEFAR bolong.
- Ayak gaya Nova énggal ogé sayogi, ayakan jero aluminium pikeun syarat sanitasi anu langkung seueur.


Pos waktos: Mar-10-2021