Tepung Panggilingan

Conveyor alat ngagiling tipung

Dina pabrik tipung, conveyor sekrup sering dianggo pikeun bahan sampeu. Éta téh ngalantarankeun mesin anu ngandelkeun spiral puteran pikeun nyorong bahan ageung pikeun gerakan horisontal atanapi conveyance condong.

Conveyor sekrup séri TLSS ngagaduhan ciri struktur saderhana, kompak, operasi anu dipercaya, pangropéa anu merenah, panyegelan anu saé, tiasa didangukeun atanapi dibongkar dina panjang damel, sareng tiasa diangkut dina dua arah dina casing anu sami. Cocog pikeun nganteurkeun bahan bubuk sareng bahan butiran.

Flour mill equipment screw conveyor

Conveyor séri séri TLSS utamina diwangun ku poros sekrup, slot mesin, bantalan gantung sareng alat transmisi. Awak spiral dilas ku wilah spiral sareng mandrel. Aci transmisi aktif nyaéta tabung waja seamless. Panjang ngirimna tiasa diatur numutkeun paménta.

Pangaruh mesin Detacher pikeun ngagiling tipung

Seri Impact Detacher FSLZ utamina dianggo salaku alat suplemén tambahan dina sistem campuran adonan pikeun mangaruhan bahan pikeun ngaleupaskeun tipung sareng sacara efektif ningkatkeun tingkat ayakan.

Mesin na utamina diwangun ku feed inlet, stator disk, rotor disk, casing, motor sareng bagian sanésna. Outlet disetél dina arah tangensial tina casing sareng disambungkeun kana pipa transmisi pneumatik. Bahanna asup tina inlet tengah mesin sareng murag kana disk rotor puteran gancang-gancang. Kusabab kakuatan sentrifugal, bahanna karasa antara stator sareng pin rotor. Saatos tabrakan, dialungkeun kana témbok cangkang, serpihna rusak kusabab tabrakan anu kuat, sareng disemprot ku aliran hawa dina cangkang kana port debit pikeun ngalengkepan prosés peleburan tipung.

Insect_Destroyer-1

Pemurni dina pabrik Tepung

Purifier mangrupikeun peralatan anu teu tiasa diperyogikeun dina pabrik tipung. Éta nganggo kombinasi tindakan ayakan sareng aliran hawa pikeun nyaring tipung.

Bahan tuang nganggo geter tina alat dahar pikeun ngajantenkeun matéri nutupan lébar layar. Ngandelkeun geter awak layar, bahanna maju sareng dilapiskeun dina permukaan layar sareng disebarkeun dina layar tilu lapis. Dina aksi gabungan tina geter sareng aliran hawa, bahan na diklasifikasikeun sareng dilapis numutkeun ukuran partikel anu béda, gravitasi khusus sareng kecepatan gantung.

flour_mill_purifier2

Salami prosés pemurnian tipung, aliran hawa tekanan négatip ngalangkungan lapisan bahan, nyusu lebu gravitasi khusus anu handap, partikel anu langkung ageung didorong maju ka buntut layar, partikel anu langkung alit murag kana layar, sareng bahanna ngaliwat layar dikumpulkeun Dina tanki bahan anu ngirimkeun, bahan-bahan anu béda anu ayak nembus baki sampeu bahan sareng kotak pamiceunan bahan, sareng dileupaskeun numutkeun sarat prosésna.


Pos waktos: Mar-10-2021