Prosés nyoplokkeun batu dina pabrik tipung

Dina pabrik tipung, prosés ngaluarkeun batu tina gandum disebat de-batu. Batu ageung sareng alit kalayan ukuran partikel anu béda dibandingkeun sareng gandum tiasa dipiceun ku cara nyaring saderhana, sedengkeun sababaraha batu anu ukuranana sami sareng gandum meryogikeun alat panyabutan batu khusus.
De-stoner tiasa dianggo ku ngagunakeun cai atanapi hawa salaku média. Pamakéan cai salaku média pikeun miceun batu bakal ngotorkeun sumber cai sareng jarang diterapkeun. Cara miceun batu ku ngagunakeun hawa salaku médium disebat garing metoda batu. Metode anu garing ayeuna seueur dianggo dina pabrik tipung, sareng alat utamina nyaéta mesin nyoplokkeun batu.

Flour_mill_equipment-Gravity_Destoner

Destoner biasana ngagunakeun bédana dina kagancangan gantung sareng batu dina hawa pikeun ngaleupaskeun batu, sareng mékanisme damel utami nyaéta permukaan ayakan batu. Salila damel, batu remover ngageter dina arah anu khusus sareng ngenalkeun aliran udara anu nembus anu ningkat, anu diayak ku bédana dina kagancangan gantung sareng batu.

Milih prosés dina pabrik tipung gandum

Dina prosés beberesih pabrik tipung gandum, kokotor nyortir anu teu béda sareng gandum dina bahan baku ku bédana panjang atanapi bentuk sisikian disebut seléksi. Pangotor anu bakal dikaluarkeun tina peralatan anu dipilih biasana gandum, gandum, kemiri, sareng leutak. Diantara pangotor ieu, sa'ir sareng kemiri tiasa didahar, tapi lebu, warna sareng rasa na ngagaduhan pangaruh anu parah dina produk. Kituna, nalika produk mangrupikeun tipung kelas anu langkung luhur, perlu nyetél pilihan dina prosés beberesih.

6_2_indented_cylinder_2(4)

Kusabab ukuran partikel sareng kecepatan gantung pangotor sapertos sapertos anu sami sareng gandum, sesah dipiceun ku cara disaring, dipiceun batu, jst. Maka, seleksi mangrupikeun cara penting pikeun ngabersihan sababaraha kokotor. Alat-alat seleksi anu biasa dianggo kalebet mesin silinder anu diindenténan sareng mesin pamilih spiral.


Pos waktos: Mar-10-2021