Sekrup Conveyor

Screw Conveyor

Perkenalan Brif:

Conveyor sekrup premium kami cocog pikeun nyayogikeun bubuk, granular, lumpish, bahan halus sareng kasar sapertos batu bara, lebu, semén, sisikian, sareng sajabina. Suhu bahan anu cocog kedahna kirang ti 180 ℃


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Conveyor sekrup premium kami cocog pikeun nyayogikeun bubuk, granular, lumpish, bahan halus sareng kasar sapertos batu bara, lebu, semén, sisikian, sareng sajabina. Suhu bahan anu cocog kedahna kirang ti 180 ℃. Upami bahanna gampang rusak, atanapi aglomerasi, atanapi bahanna caket pisan, teu disarankeun pikeun ditepikeun dina mesin ieu.

Aci dilas ku sekrup dipasang dina casing tipe palung. Produk granular atanapi pulverulent disarapkeun kana mesin sareng dialihkeun lempeng ka hareup ka outlet anu dipasangkeun ku sekrup puteran anu dilas dina aci.

Pikeun kéngingkeun fasilitas pangiriman anu idéal pikeun conveyor sekrup sisikian, conveyor screw food, conveyor fodder atanapi malt conveyor, anjeun disarankeun pisan mertimbangkeun produk kami anu detilna didaptarkeun di handap ieu.

Fitur
1. Alat-alatna disayogikeun sareng desain modular sareng pabukon anu hadé.
2. Inlet sareng outlet tiasa ngonpigurasi sakumaha diperyogikeun
3. Perumahan anu kedap lebu ngabalukarkeun tingkat sanitasi anu luhur.
4. conveyor sekrup gampang dijaga.
5. Harta konsumsi énergi operasi anu rendah sayogi.
6. Sadaya komponén didamel tina bahan-bahan kelas dahareun atanapi dibarengan ku palapis kelas-kadaharan khusus.
7. Gerbang limpahan ku saklar panyalindungan pribadi sayogi.
8. Palung inlet dilengkepan sekrup solid-flight progresif pikeun seragam bin debit debit.
9. Outlet panengah tina conveyor sekrup disertakeun ku gerbang slide.
10. Lapisan anti korosif multi-lapisan dianggo pikeun aplikasi luar.
11. Mékanisme drive langsung sayogi.
12. Dina conveyor sekrup, aya kopling fleksibel antara drive sareng aci sekrup.
13. Modeu horizontal sareng modeu condong duanana sayogi pikeun matérial anu ngalantarankeun, ngadistribusikaeun, ngumpulkeun, nyampur sareng ngaleupaskeun.
14. Gagang sekrup nyambung sareng bantalan gantung, batang, buntut ku sambungan anu dipasang. Kituna gerakan aksial henteu diperyogikeun pikeun pamasangan, sareng pisah, ngajantenkeun ngalereskeunna rada merenah.
15. Alas pikeun aci sareng buntut duanana di luar casing tina conveyor sekrup. Unggal bantalan hadir sareng téknologi sealing multi-lapisan pikeun manjangkeun umur jasa bantalan.

Fitur opsional
1. Sekrup stainless steel sareng palung tiasa ditambih pikeun dampening gandum atanapi tipung supados sanitasi langkung saé.
2. Sekrup tipe dayung diadopsi pikeun campuran.
3. Mantel ngarobih cet nyaéta opsional pikeun conveyor sekrup kami.
4. Gerbang handapna opsional pikeun gampang dibersihkeun tina sekrup sareng palung.

Jenis Max. Kapasitas (t / h) Max. REV (r / mnt) Diaméter sekrup (mm) Screw Interval (mm)
Tepung Gandum
TLSS16 5 11 150 160 160
TLSS20 10 22 200 200
TLSS25 18 40 250 250
TLSS32 35 80 320 320



Pakét & Pangiriman

>

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali