LIPI Lift

Bucket Elevator

Perkenalan Brif:

Lift LIPI seri TDTG premium kami mangrupikeun salah sahiji solusi anu paling ekonomis pikeun penanganan produk granular atanapi pulverulén. Émbér dibereskeun dina sabuk sacara vertikal pikeun mindahkeun bahan. Bahan-bahanna dieupan kana mesin tina handapeun sareng dileupaskeun ti luhur.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Kami mangrupikeun panyayogi mesin gandum anu propésional. Lift LIPI seri TDTG premium kami mangrupikeun salah sahiji solusi anu paling ekonomis pikeun penanganan produk granular atanapi pulverulén. Émbér dibereskeun dina sabuk sacara vertikal pikeun mindahkeun bahan. Bahan-bahanna dieupan kana mesin tina handapeun sareng dileupaskeun ti luhur.

Alat séri ieu hadir kalayan kapasitas maksimum 1600m3 / jam. Hal ieu seueur dianggo dina sistem gudang pikeun gandum, sangu, siki taneman minyak, sareng sababaraha séréal sanés. Salaku tambahan, éta ogé tiasa dianggo salaku mesin pengolah gandum pikeun pabrik tipung, pabrik béas, pabrik pakan, sareng sajabina.

Fitur
1. Lift gandum ieu épéktip tiasa nyingkahan akumulasi produk, ngirangan résiko rusak sareng mimitian lancar sareng ember pinuh sareng boot 1/3 pinuh ku sisikian. LIPI LIPI tiasa beroperasi teras-terasan dina kaayaan beban lengkep.
2. Bagian sirah sareng boot mesin leres-leres diturunkeun sareng dipasangan ku pelat panyangga tahan tahan anu tiasa diganti.
3. Panto inspeksi sayogi dina kadua sisi sirah sareng bagian boot.
4. Sabuk sahenteuna tina tilu lapisan karét nganggo nilon tapi ogé gumantung kana kapasitas sareng jangkungna lift.
5. Casing tina lift ember dipasang ku sambungan flange sareng gasket karét, sareng gaduh akurasi sareng prékuénsi dimensi anu hadé.
6. Sadayana katrol sacara statis sareng dinamis saimbang, sareng aranjeunna ditutupan ku karét pikeun résistansi tinggi tanpa geser.
7. Bantalan katrol mangrupikeun jajaran dobel spherical self-aligning type. Aranjeunna lebu kedap sareng dipasang di luar casing.
8. Sistem pengambilan ayana dina bagian boot tina LIPI LIPI.
9. Kami nganggo kotak gear kualitas luhur sareng motor gir. Kotak gir tipe bevelled disertakeun ku huntu anu karasa sareng lengkep ditutup, sedengkeun téhnik pelumasan percikan minyak diadopsi. Kotak JAHIT JAHIT Jérman sayogi pikeun nyumponan sarat khusus konsumén.
10. set lengkep unit kaamanan dirancang pikeun LIPI urang. Unggal aci katrol buntut dipasang ku sénsor speed sareng unit backstop dipasang kanggo nyegah sabuk murag ka tukang upami gagal listrik.
11. LIPI waja atanapi ember polimérik aya.

Jenis Babandingan Transmisi Laju (m / s) Kapasitas (t / h)
Tepung Gandum Tepung (r = 0,43) Gandum (r = 0,75)
TDTG26 / 13 9-23 0.8-1.2 1.2-2.2 1.2-2 6.5-9.5
TDTG36 / 13 9-23 1.2-1.6 1.6-3 2-3 8-12
TDTG36 / 18 9-23 1.2-1.6 1.6-3 4,5-6 16-27
TDTG40 / 18 9-23 1.3-1.8 1.8-3.3 5-7 22-34
TDTG50 / 24 11-29 1.3-1.8 1.7-3.4 8-12 30-50
TDTG50 / 28 11-29 1.3-1.8 1.7-3.4 9-13 40-65
TDTG60 / 33 13-29 1,5-2 1.8-3.5 25-35 45-70
TDTG60 / 46 13-29 1,5-2 1.8-3.5 32-45 120-200
TDTG80 / 46 16-35 1.7-2.6 2.1-3.7 36-58 140-240



Pakét & Pangiriman

>

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali