Separator Rotary Series TCRS

TCRS Series Rotary Separator

Perkenalan Brif:

Digunakeun sacara lega di kebon, pabrik, toko séréal sareng fasilitas ngolah gandum.
Hal ieu dipaké pikeun miceun kokotor ringan sapertos chaff, dust sareng anu sanésna, pangotor halus sapertos keusik, siki gulma alit, sisikian alit sareng kokotor kasar sapertos jarami, iteuk, batu, sareng sajabana ti sisikian utami.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Separator Rotary Series TCRS

Rotary_Separator-1

Digunakeun sacara lega di kebon, pabrik, toko séréal sareng fasilitas ngolah gandum

Hal ieu dipaké pikeun miceun kokotor ringan sapertos chaff, dust sareng anu sanésna, pangotor halus sapertos keusik, siki gulma alit, sisikian alit sareng kokotor kasar sapertos jarami, iteuk, batu, sareng sajabana ti sisikian utami.   Rotary_Separator-2   Rotary_Separator-3   Rotary_Separator-4   Fitur:1. Hatur nuhun kana struktur baja anu stabil, teu aya geter sareng beban dinamis nalika mesin ngajalankeun; 2. Konstruksi saderhana sareng logam mastikeun reliabiliti; 3.Komponén ti pabrik Cina anu ngarah atanapi International Brand; 4. Sistem pamisahan hawa daur ulang henteu meryogikeun pamasangan tambahan kipas, siklon sareng pemurnian udara; 5. Terendah tina sisikian rusak anu ngajantenkeun kinerja sampurna dina sistem beberesih siki; 6. Meresihan cekap tina sisikian baseuh sareng sisikian dikontaminasi ku siki nalungtik; 7. Gampang pisan ngarobih sudut kendang tina 1о janten 5о; 8. Jenis ukuran pikeun bubuka ayakan muka nyaéta mesin cocog pikeun jinis bahan baku sareng sagala rupa panggunaan; 9. Modél SEPARATOR serius pikeun produktivitas anu diperyogikeun pikeun milih pilihan anu pangsaéna pikeun komplek beberesih sisikian.

Daptar Parameter Téknis:

Rotary_Separator-5

Kakuatan éléktromotor dituduhkeun kalayan pamasangan separator ku siklus katutup udara ASO

Kakuatan éléktromotor dituduhkeun kalayan pamasangan SEPARATOR sareng siklus kabuka tina ASR Bewara: Kedahna urang ngagaduhan hak pikeun ngarobih eusi katalog ieu tina béwara sateuacanna.

 



Pakét & Pangiriman


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali