Pabrik Roller Listrik

Electrical Roller Mill

Perkenalan Brif:

Pabrik roller listrik mangrupikeun mesin panggilingan sisikian anu idéal pikeun ngolah jagong, gandum, gandum durum, gandum, gandum, soba, sorgum sareng malt. 


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Pabrik Roller Listrik

PneumaticRollerMill

Mesin pikeun grinding sisikian

Digunakeun sacara lega dina Tepung, Pabrik Jagong, Pabrik Pakan sareng sajabina.

PneumaticRollerMill  PneumaticRollerMill

Prinsip kerja

Saatos mesin dihurungkeun, gilinding mimiti diputer. Jarak dua gilinding langkung lega. Salami periode ieu, henteu aya bahan anu dieusian kana mesin tina inlet. Nalika ngiringan, roller anu langkung laun ngalih ka roller anu langkung gancang, biasana, mékanisme tuang mimiti tuang bahan. Dina waktos ieu, bagian-bagian anu aya dina mékanisme tuang sareng mékanisme nyaluyukeun celah roller mimiti obah. Upami jarak dua rol sami sareng gap gap damel, dua rol kalibet sareng mimiti ngiling normal. Nalika ngaleungitkeun, roller anu langkung laun daunna tina roller anu langkung gancang, antukna, roller feed parantos ngeureunkeun bahan dahar. Mékanisme tuang ngajantenkeun bahan ngalir kana ruang grinding sacara stabil sareng nyebarkeun bahan dina roller anu tiasa dianggo sacara seragam. Kaayaan damel mékanisme dahar saluyu sareng kaayaan kerja roller, bahan tuangeun atanapi bahan stopping tiasa dikontrol ku mékanisme tuang. Mékanisme tuang tiasa ngarobih tingkat tuang sacara otomatis numutkeun volume matéri tuangeun.

Fitur

1) Roller didamel tina beusi cor sentrifugal, saimbang dinamis pikeun bentang damel anu lami.
2) Konfigurasi roller horisontal sareng servo-feeder nyumbang kana kinerja grinding anu sampurna.
3) Desain aspirasi hawa pikeun gap gap ngabantosan pikeun ngirangan suhu grinding roller.
4) Sistem operasi otomatis dimungkinkeun pikeun nembongkeun atanapi ngarobih parameter na saderhana.
5) Sadaya pabrik gilinding tiasa dikontrol pusat (contona aktipitas / ngaleungitkeun) ngalangkungan sistem PLC sareng di pusat rohangan kontrol.

PneumaticRollerMill-4

 

Daptar Parameter Téknis :

Jenis Panjang Roller (mm) Diaméter gilinding (mm) Nyoco Motor (kw) Beurat (kg) Ukuran Bentuk LxWxH (mm)
MME80x25x2 800 250 0,37 2850 1610x1526x1955
MME100x25x2 1000 250 0,37 3250 1810x1526x1955
MME100x30x2 1000 300 0,37 3950 1810x1676x2005
MME125x30x2 1250

300

0,37 4650 2060x1676x2005
Compact Corn Mill4
Compact Corn Mill3
Compact Corn Mill2

Pakét & Pangiriman

Compact Corn Mill5
Compact Corn Mill6
Compact Corn Mill7
Compact Corn Mill8
Compact Corn Mill9
Compact Corn Mill10

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali