Bubuk Packer

Powder Packer

Perkenalan Brif:

Pakét bubuk bubuk DCSP séri kami dirarancang ogé pikeun nyiapkeun sababaraha jinis bahan bubuk, sapertos tipung sisikian, aci, bahan kimia, sareng sajabina.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Pakét bubuk bubuk DCSP séri kami dirarancang ogé pikeun nyiapkeun sababaraha jinis bahan bubuk, sapertos tipung sisikian, aci, bahan kimia, sareng sajabina.

Fitur
1. Salaku mesin pengepakan tipung anu hadé, éta ngagaduhan presisi anu saé, saageung 0,2%.
2. Laju bungkus mesin bungkus bubuk beda-beda ti 200 kantong / jam dugi ka 800 kantong / jam.
3. mékanisme beurat sareng cacah otomatis, ngawaskeun kasalahan beurat sareng alat anu ngeri, sabuk conveyor, sareng mesin jahit, sadayana sayogi pikeun bubuk bubuk kami.

Jenis Jangkung beuratna Timbangan Laju Precision Kakuatan Ukuran Bentuk
kg / kantong kantong / jam % KW L × W × H (mm)
DCSP-5 1-5 300-500 0,2 3.5 960 × 972 × 2490
DCSP-10 2,5-10 300-500 0,2 3.5 800 × 935 × 2790
* DCSP-10K 2,5-10 600-800 0,2 5 1100 × 1550 × 3400
DCSP-25 20-25 200-240 0,2 3.5 800 × 1060 × 2790
DCSP-25Z 25 280-320 0,2 3.5 900 × 1550 × 3000
* DCSP-25K 20-25 460-560 0,2 5 1100 × 1550 × 3400
DCSP-50 30-50 200-220 0,2 3.5 900 × 1160 × 3080
* DCSP-50K 30-50 400-440 0,2 5 1530 × 1550 × 3700



Pakét & Pangiriman

>

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali