Silinder Indén

Indented Cylinder

Perkenalan Brif:

Séri kelas anu dibangkitkeun silinder anu kelas ieu, sateuacan dikantunkeun, bakal ngalaman sababaraha tés kualitas, pastikeun unggal produk ngagaduhan kualitas anu pikaresepeun sareng umur jasa anu panjang.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Silinder indén Fénji seri kami nyaéta beberesih sisikian sareng mesin peunteun anu dianggo pikeun nanganan séréal sapertos gandum, gandum, sangu, jagong, sareng sajabina. Éta tiasa ngaleungitkeun pangotor anu langkung pondok atanapi langkung panjang tibatan sisikian, ogé mengklasifikasikeun sisikian sesuai panjangna.

Séri kelas anu dibangkitkeun silinder anu kelas ieu, sateuacan dikantunkeun, bakal ngalaman sababaraha tés kualitas, pastikeun unggal produk ngagaduhan kualitas anu pikaresepeun sareng umur jasa anu panjang. Salaku tambahan, waktos pangiriman cukup pondok.

Fitur
1. mesin sacara épéktip tiasa ngaluarkeun duanana kokotor pondok sareng panjang.
2. Desain modular komponén sareng alat tuang serbaguna ngajantenkeun silinder tiasa robih antawis sambungan siri sareng sambungan paralel.
3. Silinder didamel tina bahan anu anti anti anggoan, janten umur jasa na rada lami.
4. Silinder anu diindentikeun tiasa dipisahkeun kana dua bagian, sareng sumping sareng alat perakitan anu gancang. Maka operator tiasa gancang sareng gampang ngarobih silinder.
5. Indéks diolah ku téhnik ngabentuk komposit. Permukaan ayakan anu diindentikeun kabobodo, sahingga duanana kualitas sareng daya tahanna tiasa ditingkatkeun.

Jenis Kapasitas Kakuatan Volume hawa Résistansi Diaméter × Panjang Jumlah Silinder Ukuran (L × W × H) Beurat
t / jam KW m3/ jam Pa mm gambar mm kg
FGJZ 60 × 1 1-1.5 1.1 200 60 600 × 2000 1 2760 × 780 × 1240 500
FGJZ 71 × 1 1,5-2 1.1 360 60 710 × 2500 1 3300 × 1100 × 1440 800
FGJZ 60 × 2 3-4 2.2 400 60 600 × 2000 2 2760 × 780 × 1900 1000
FGJZ 71 × 2 3.5-4 2.2 720 80 710 × 2500 2 3300 × 1100 × 2000 1700
FGJZ 60/71 4-5 2.6 400 60 710 × 2500 1 3280 × 1000 × 1900 1500
600 × 2500 1
FGJZ 60/71/71 7-8 4.1 800 60 710 × 2500 2 3400 × 1100 × 2570 2000
600 × 2500 1
FGJZ63 × 200A 5 5.9 900 350 630 × 2000 3 3180 × 1140 × 2900 2250
FGJZ63 × 250A 6.5 5.9 900 350 630 × 2500 3 3680 × 1140 × 2900 2430
FGJZ63 × 300A 8 5.9 900 350 630 × 3000 3 4180 × 1140 × 2900 2600
FGJZ71 × 300A 9 5.9 900 350 710 × 3000 3 4180 × 1140 × 3060 2800
FGJZ63 × 300H 12 5.9 900 350 630 × 3000 3 4180 × 1140 × 2900 2350
FGJZ71 × 300H 15 5.9 900 350 710 × 3000 3 4180 × 1140 × 2900 2550



Pakét & Pangiriman

>

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali