Ngarencana

Plansifter

Perkenalan Brif:

Salaku mesin ayakan tipung premium, planiftert cocog pikeun pabrik tipung anu ngolah gandum, sangu, gandum durum, gandum, gandum, jagong, soba, sareng sajabina.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Planifter séri FSFG mangrupikeun produk inti kami anu dikembangkeun dumasar ideu inovatif. Éta éfisién tiasa ayak sareng peunteun bahan granular sareng pulverulén. Salaku mesin ayakan tipung premium, cocog pikeun pabrik tipung anu ngolah gandum, sangu, gandum durum, gandum, gandum, jagong, soba, sareng sajabina. Dina praktékna, jinis ayak pabrik ieu biasana dianggo pikeun ngolah gandum anu digiling sareng ayakan bahan tengah, ogé pikeun ayakan cek tipung. Desain ayakan anu béda cocog sareng jalur ayakan anu béda sareng bahan panengah.

Fitur
1. Ukuran pigura ayakan sayogi dina 640 × 640mm sareng 740 × 740mm.
2. Kerangka planifter didamel tina pelat waja diteken, sedengkeun tembok kotak internal disayogikeun dina stainless steel. The counterweight adjustable dipasang ku SKF (Swédia) khusus nyalira tipe dua arah roller roller.
3. Bingkai ayakan didamel tina kai impor anu di jero sareng luarna duanana dilapis ku laminasi melamin palastik. Aranjeunna diturunkeun sareng ditukeurkeun. Bingkai ayakan dilengkepan baki stainless steel. Masing-masing bagian dibungkus ku pigura logam sareng tekanan mikrometrik sekrup ti luhur. Gampang sareng gancang pikeun ngarobih skéma ayakan tina planifter nalika diperyogikeun.
4. stop kontak tina alat ayakan tipung ieu sumping sareng tutup palastik hideung dina lingkup spouting gravitasi. 
5. Saringan SEFAR anu diadopsi. 
6. Ayak NOVA ogé sayogi pikeun planifter. Ayakan jero aluminiumna tiasa nyumponan sarat sanitasi anu langkung luhur, sareng daérah bolting ageung sareng struktur ilmiah na tiasa nyayogikeun kinerja ayakan anu hadé dina rohangan anu terbatas.
7. Sadaya komponén anu kontak sareng matéri langsung didamel tina stainless steel atanapi bahan kualitas sanésna, mastikeun darajat sanitasi anu hadé.
8. Planifter kami ngagaduhan struktur modular numutkeun kabutuhan anjeun. Éta sayogi dina planifter opat bagian, planifter genep bagian sareng dalapan bagian planifter, sahingga anjeun tiasa ngamankeun rohangan anu aya.
9. Témbok jero sareng panto aya téknik insulasi termal anu maju, nyingkahan kasus kondensasi Uap kana tingkat anu saé.

Jenis Bagéan
(hijian)
Ayak Jangkungna (mm) Ngayak Jangkungna Pigura
(henteu aya tabung ayakan luhur)
(mm)
Min Jangkungna pamasangan
(mm)
Kakuatan
(kW)
Diaméter Rotary
(mm)
Laju Poros Utama
(r / mnt)
Area Ngayak
(m2)
Beurat
(kg)
640 740 640 740 640 740 640 740 640 740 640 740 640 740 640 740
FSFG4 × 16 4 1800 1720 2800 3 3 64 ± 2 245 21.1 29.1 2550 2900
FSFG6 × 16 6 1800 1720 2800 4 5.5 31.7 43.7 2800 3150
FSFG8 × 16 8 1800 1720 2800 5.5 7.5 42.2 58.2 3200 3500
FSFG4 × 24 4 2200 2300 1950 2050 3200 3300 3 5.5 31.7 43.7 2900 3700
FSFG6 × 24 6 2200 2300 1950 2050 3200 3300 4 7.5 47.5 65.5 3550 4550
FSFG8 × 24 8 2200 2300 1950 2050 3200 3300 7.5 11 63.4 87.4 4700 5300
FSFG4 × 28 4 2470 2180 3540 4 7.5 37 51 3350 3950
FSFG6 × 28 6 2470 2180 3540 5.5 7.5 55.4 76.4 4100 4900
FSFG8 × 28 8 2470 2180 3540 11 15 73.9 101.9 5200 6200

Prinsip kerja
Mesin disetir ku motor anu dipasang di jero pigura utama sareng counter-saimbang ku counterweight. Masing-masing mesin aya 4, atanapi 6, atanapi 8 bagian ayakan di jero. Bahan anu béda ngalir kana bagian anu béda dina jalur na nyalira. Numutkeun desain individu pikeun bahan anu béda-béda, ayakan ayak bahan-bahan butiran anu béda-béda pikeun jalan anu sanés salajengna dina pabrik tipung nalika mesin sadayana jalan.

Saringan pigura sareng transmisi

Desain unik pikeun ngahijikeun pigura utama sareng partisi kana struktur anu penting, sareng matéri ngadopsi baffle mobil alloy rendah.

Plansifter2

Nyaring kolom kolom

kolom ayakan pigura ngadopsi alloy low extrusion tiis pipa baja ngawangun seamless, ngadopsi struktur sambungan mortise-tenon antara luhur sareng pelat handap.

Plansifter1

Saringan pigura

Pigura ayakan kai alun-alun, palastik dilapis, teu nganggo, nyegah deformasi beueus, juru dilapis ku logam pikeun kateguhan anu kuat, ukuran anu pas, bursa anu merenah. Mékanisme konci tekanan nangtung saderhana sareng dipercaya, damel saé dina pigura ulah kabocoran bubuk.

Plansifter5

Ayakan tukang beberesih sareng tukang baki

Ngabersihkeun tiasa nyegah panyaring ayakan, sareng pembersih baki tiasa nyorong bahanna lancar.

Plansifter4

Suspender bahan gelas serat.

Plansifter3
Compact Corn Mill4
Compact Corn Mill3
Compact Corn Mill2

Pakét & Pangiriman

Compact Corn Mill5
Compact Corn Mill5
Compact Corn Mill6
Compact Corn Mill7
Compact Corn Mill8
Compact Corn Mill9
Compact Corn Mill10

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali