TQSF Series Gravity Destoner

TQSF Series Gravity Destoner

Perkenalan Brif:

TQSF seri gravitasi destoner pikeun beberesih sisikian, Pikeun miceun batu, Pikeun mengklasifikasikan sisikian, Pikeun miceun pangotor cahaya sareng sajabina. 


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

TQSF Seri Gravitasi Destoner

TQSF Series Gravity Destoner

TQSF Series Gravity Destoner pikeun beberesih sisikian, Pikeun miceun batu, Pikeun mengklasifikasikan sisikian, Pikeun miceun kokotor cahaya sareng sajabina.
SEPARATOR batu ieu ngagaduhan kinerja anu misah. Éta tiasa ngaleungitkeun batu lampu dina ukuran sisikian tina aliran gandum, ngahasilkeun kontribusi anu saé pikeun kéngingkeun produk anu sampurna dugi ka standar saniter pangan anu aya hubunganana.

TQSF Series Gravity Destoner  TQSF Series Gravity Destoner

Prinsip kerja
Bahanna ragrag kana piring pituduh tina inlet sareng tutup sacara rata dina sakujur lebar ayakan luhur kusabab aksi getaran mesin. Aksi gabungan tina geter sareng aliran hawa ngajantenkeun bahan dina ayakan luhur diklasifikasikeun sacara otomatis numutkeun gravitasi khusus sareng ukuran granularna. Bahan lampu janten overtails tina ayakan luhur sareng kaluar tina mesin tina buntut mesin. Langkung seueur bahan lampu sapertos jarami sareng lebu dicandak tina outlet aspirasi. Bahan beurat dibarengan ku batu sareng keusik murag kana ayakan handap ngaliwatan ayakan luhur. Nalika aksi geter mesin, aliran hawa sareng gesekan, bahan beuratna ngalir kana buntut mesin sareng dileupaskeun tina outlet buntut bari keusik sareng batu ngalih ka arah sirah mesin sareng dileupaskeun tina stop kontak batu. Ngalangkungan windows observasi, operator tiasa langsung niténan pangaruh tina klasifikasi sareng de-stoning.

- Kotak ayakan anu biasana dieusian ku ayakan dua lapisan didukung ku mata cai karét suwung sareng disababkeun ngageter ku hiji atanapi dua alat vibrator dumasar kana éksékusi mesin.
- Dina raraga ngahontal tingkat optimal pikeun misahkeun sareng ngagolongkeun, kacenderungan ayakan, volume hawa ogé pamisahan terakhir tiasa disaluyukeun saluyu.

Aplikasi
- Mesin anu nyusahkeun idéal pikeun ngaleupaskeun batu tina aliran sisikian anu teras-terasan
- Dina dasar béda gravitasi khusus, ngaleungitkeun kokotor kapadetan tinggi sapertos batu, lempung sareng potongan logam sareng gelas kahontal.
- Salaku salah sahiji mesin beberesih sisikian anu paling populér, éta seueur dianggo dina bagian beberesih bahan baku dina pabrik tipung, pabrik béas, pabrik pakan sareng pepelakan ngolah siki.

Fitur
1) Klasifikasi dipercaya jeung alus teuing jeung de-rajam.
2) Tekanan négatip, teu aya lebu anu nyemprot.
3) Kapasitas luhur.
4) Operasi gampang sareng perawatan.

TQSF Series Gravity Destoner

Pelat ayakan luhur: 

Layar tilu bagéan kalayan liang ukuran anu béda dianggo pikeun ningkatkeun klasifikasi otomatis bahan.

TQSF Series Gravity Destoner

 

Pelat ayakan handap: 

Éta damel permukaan ngaleupaskeun batu kalayan épisiensi tinggi.

TQSF Series Gravity Destoner

Beberesih bola: 

Ngajaga ayakan tina ngahalangan ku meresihan ayak sacara épéktip.

TQSF Series Gravity Destoner

Indikator sudut pandang sareng layar:

Amplitudo sareng sudut layar tiasa disaluyukeun numutkeun indikatorna.

TQSF Series Gravity Destoner

Pangaturan panto angin:

Volume hawa tiasa disaluyukeun numutkeun karakteristik matéri, pikeun ngahontal pangaruh takdir anu saé.

TQSF Series Gravity Destoner

Compact Corn Mill4
Compact Corn Mill3
Compact Corn Mill2

Pakét & Pangiriman

Compact Corn Mill5
Compact Corn Mill6
Compact Corn Mill7
Compact Corn Mill8
Compact Corn Mill9
Compact Corn Mill10

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali