Kapasitas badag pabrik tipung gandum

Big capacity wheat flour mill

Perkenalan Brif:

Mesin ieu utami dipasang di gedong beton bertulang atanapi pabrik struktural baja, anu umumna jangkung 5 dugi 6 lantai (kalebet silo gandum, tempat nyimpen tipung, sareng bumi campuran bahan).

Solusi panggilingan tipung kami utamina dirancang numutkeun gandum Amérika sareng gandum bodas bodas Australia. Nalika ngagiling hiji jenis gandum, tingkat ékstraksi tipung nyaéta 76-79%, sedengkeun kadar lebu na 0,54-0,62%. Upami dua jinis tipung dihasilkeun, tingkat ékstraksi tipung sareng eusi lebu bakal 45-50% sareng 0.42-0.54% pikeun F1 sareng 25-28% sareng 0.62-0.65% pikeun F2. Khususna, itunganana dumasar kana dasar bahan garing. Konsumsi listrik pikeun produksi hiji ton tipung henteu langkung ti 65KWh dina kaayaan normal.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Kapasitas badag pabrik tipung gandum

Big capacity wheat flour mill-1

adsfadf

BAGIAN BERSIH

Big capacity wheat flour mill-2

Dina bagian beberesih, kami nganggo téknologi beberesih tipe drying. Biasana kalebet nyaring 2 kali, 2 kali panyukuran, 2 kali de-rajam, sakali waktos nyucikeun, 5 kali aspirasi, 2 kali dampening, 3 kali magnét

pamisahan sareng sajabina. Dina bagian beberesih, aya sababaraha sistem aspirasi anu tiasa ngirangan lebu semprot-kaluar tina mesin sareng ngajaga lingkungan kerja anu saé. Lembar aliran di luhur anu tiasa ngaleungitkeun paling

of thecoarse offal, medium size offal and fine offal in the gandum. Bagian beberesih henteu onley cocog pikeun gandum diimpor sareng handap asor tapi tapi ogé cocog sareng gandum kotor ti konsumén lokal.

BAGIAN MÉRÉS

MILLING SECTION

 

Dina bagian panggilingan, aya opat jinis sistem pikeun ngagiling gandum dugi ka tipung. Éta nyaéta sistem 5-Break, sistem 7-Réduksi, sistem 2-Semolina sareng sistem 2-Tail. Pemurnian dirancang khusus pikeun kéngingkeun semolina langkung murni dikirim ka Réduksi anu ningkatkeun kualitas tipung ku margin ageung. Rol pikeun sistem Réduksi, Semolina, sareng Tail mangrupikeun rol lemes anu saé blasted. Sakabeh desain bakal mastikeun kirang dedak dicampur kana dedak sareng ngahasilkeun tipung dimaksimalkeun. 
Kusabab sistem angkat pneumatik anu dirancang kalayan saé, bahan ngagiling sadayana ditransferkeun ku kipas tekanan Tinggi. Ruang panggilingan bakal bersih sareng kabersihan pikeun nyoko aspirasi.

 

Bagian Campuran Tepung

Big capacity wheat flour mill-4

Sistem adun tipung utamina diwangun ku sistem transmisi pneumatik, sistem panyimpenan tipung massal, sistem campuran sareng sistem pembuangan tipung akhir. Éta mangrupikeun cara anu paling sampurna sareng éfisién pikeun ngahasilkeun tipung khusus sareng ngajaga stabilitas kualitas tipung. Pikeun pakét pabrik tipung 500TPD ieu sareng sistem campuran, aya 6 tong nyimpen tipung. Tepung dina tong nyimpen ditiup kana 6 bungkus tipung sareng dibungkus tungtungna. Tepung bakal dicampur saé nalika aranjeunna dileupaskeun tina tong tipung. conveyor sekrup bakal dikontrol ku konverter frékuénsi pikeun mastikeun tipung tepung dibuang ku kapasitas sareng proporsi anu leres. Kualitas tipung bakal stabil saatos prosés pergaulan anu penting pisan pikeun ngagiling tipung. Salaku tambahan, dedak bakal disimpen dina 4 tong bran sareng dipak tungtungna.

 

Bagéan Bagéan

Big capacity wheat flour mill-5

 

Sadaya mesin pengepakan otomatisasi. Mesin pengepakan ngagaduhan fitur akurasi ngukur tinggi, kagancangan gancang gancang, tiasa diandelkeun sareng stabil. Éta tiasa beurat sareng ngitung sacara otomatis, sareng éta tiasa ngumpulkeun beurat. Mesin pengepakan ngagaduhan fungsi diagnosis diri sesar. Mesin ngaputna ngagaduhan fungsi ngaput otomatis sareng motong mesin. Mesin pengepakan nyaéta nganggo mékanisme kantong-clamping anu disegel, anu tiasa nyegah bahan tina bocor. Spesifikasi bungkus kalebet 1-5kg, 2.5-10kg, 20-25kg, 30-50kg. Kliénna tiasa milih spésifikasi pengepakan anu béda-béda numutkeun sarat.

 

Kontrol Listrik Sareng Manajemén

Big capacity wheat flour mill-6

Dina bagian ieu, kami bakal nyayogikeun kabinet kontrol listrik, kabel sinyal, baki kabel sareng tangga kabel, sareng bagian instalasi listrik anu sanés. Gantian sareng kabel kakuatan motor henteu kalebet kecuali pelanggan anu diperyogikeun khusus. Sistem kendali PLC mangrupikeun pilihan opsional pikeun palanggan. Dina sistem kontrol PLC, sadaya mesin dikawasa ku Controllical Logical Diprogram anu tiasa ngasuransikeun mesin anu dijalankeun sacara stabil sareng lancar. Sistem bakal nyandak sababaraha kaputusan sareng ngalakukeun réaksi anu saluyu nalika mesin naon waé anu lepat atanapi dieureunkeun sacara teu normal. Dina waktos anu sasarengan éta bakal ngégél sareng ngingetan operator pikeun ngabéréskeun kalepatan. Bagian listrik séri Schneider dianggo dina kabinet listrik. Merk PLC nyaéta Siemens, Omron, Mitsubishi sareng Brand Internasional anu sanés. Kombinasi desain listrik anu hadé sareng bagian listrik anu diasuransikeun mastikeun yén sadaya pabrik tiasa lancar.

 

DAFTAR PARAMETER Téknis

Modél

Kapasitas (t / 24h)

Modél Roller Mill

Pagawe Per Pergeseran

Spasi LxWxH (m)

CTWM-200

200

Pneumatik / listrik

6-8

48X14X28

CTWM-300

300

Pneumatik / listrik

8-10

56X14X28

CTWM-400

400

Pneumatik / listrik

10-12

68X12X28

CTWM-500

500

Pneumatik / listrik

10-12

76X14X30


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali