Pabrik jagong kompak

Compact Corn Mill

Perkenalan Brif:

Pabrik Jagung Compact-series CTCM, tiasa ngagiling jagong / jagung, sorgum, kécap, gandum sareng bahan sanésna. Pabrik Jagung Kompak CTCM-seri ieu ngadopsi ngangkat kakuatan angin, ngagiling ngagiling, ngagabungkeun sareng ayakan sasarengan, sahingga ngagaduhan kamampuan produktivitas tinggi, angkat bubuk ogé, teu aya lebu ngapung, konsumsi kakuatan rendah, gampang dijaga sareng fungsi-fungsi anu saé.


Detil Produk

Tanda Produk

Pabrik jagong kompak

Compact Corn flour Mill-1

Pabrik Jagung Compact-series CTCM, tiasa ngagiling jagong / jagung, sorgum, kécap, gandum sareng bahan sanésna. Pabrik Jagung Kompak CTCM-seri ieu ngadopsi ngangkat kakuatan angin, ngagiling ngagiling, ngagabungkeun sareng ayakan sasarengan, sahingga ngagaduhan kamampuan produktivitas tinggi, angkat bubuk ogé, teu aya lebu ngapung, konsumsi kakuatan rendah, gampang dijaga sareng fungsi-fungsi anu saé.

Compact Corn flour Mill-2  Compact Corn flour Mill-3

Fitur tina Compact Corn Mill

Mesin 1.Our kami parantos kaliwat sistem manajemen kualitas ISO9001: 2008 sareng teu ngagaduhan polusi, low noise
2. Sét lengkep pabrik tipung ngadopsi sababaraha modeu konfigurasi pikeun pilihan anu béda.
3. kami ngatur insinyur pikeun ngabantosan masang mesin, anu tiasa mastikeun mesinna éfisién.
4. mesin tiasa dianggo langkung ti 20 taun.
5. jasa saatos-jualan Sampurna ogé disadiakeun pikeun sadaya mesin

DAFTAR PARAMETER Téknis

Modél

Kapasitas (t / d)

Modél gilinding

Modél Sifter

Spasi LxWxH (m)

CTCM-20

20

Pneumatik / listrik / Manual

Kembar Sifter

12 × 5 × 7

CTCM-40

40

Pneumatik / listrik / Manual

Kembar Sifter

20 × 5 × 7,5

CTCM-60

60

Pneumatik / listrik

Kembar Sifter

35X8X11

CTCM-80

80

Pneumatik / listrik

Plan Sifter

38X10X11

CTCM-100

100

Pneumatik / listrik

Plan Sifter

42X10X11

CTCM-120

120

Pneumatik / listrik

Plan Sifter

46X10X11

CTCM-150

150

Pneumatik / listrik

Plan Sifter

50X10X11

Jasa pikeun konsumén
Tiasa dirarancang numutkeun sarat konsumén
Numutkeun ka kaluaran anu béda sareng daérah gedong, urang tiasa ngaropea sakumpulan program anu wajar pikeun anjeun

 

prosadf

Services for customers2

Kasus palanggan
30 ton per dinten ngagiling tipung

Compact Corn Mill
Compact Corn Mill1
Compact Corn Mill4
Compact Corn Mill3
Compact Corn Mill2

Pakét & Pangiriman

Compact Corn Mill5
Compact Corn Mill6
Compact Corn Mill7
Compact Corn Mill8
Compact Corn Mill9
Compact Corn Mill10

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali