Pabrik Tepung Gandum Kompak

Compact Wheat Flour Mill

Perkenalan Brif:

Alat Pabrik Tepung Mesin penggilingan tepung gandum Compact pikeun sakabeh pabrik didesain sareng dipasang sasarengan sareng pangrojong struktur waja. Struktur pangrojong utama didamel tina tilu tingkatan: pabrik gilinding ayana di lantai dasar, sifters dipasang di lantai heula, siklon sareng pipa pneumatik aya di lantai dua.

Bahan tina pabrik roller diangkat ku sistem mindahkeun pneumatic. Pipa anu ditutupan dianggo pikeun ventilasi sareng de-lebu. Jangkungna bengkel relatif handap pikeun ngirangan investasi pelanggan. Teknologi panggilingan tiasa disaluyukeun pikeun nyugemakeun sarat anu béda pikeun konsumén. Sistem kontrol PLC opsional tiasa ngawujudkeun kontrol pusat kalayan tingkat otomatisasi tinggi sareng ngajantenkeun operasi langkung gampang sareng fleksibel. Ventilasi anu tertutup tiasa nyingkahan tumpukan lebu pikeun ngajaga kaayaan kerja saniter anu luhur. Pabrik sadayana tiasa dipasang sacara kompak dina gudang sareng desain tiasa disesuaikan sakumaha sarat anu béda.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

BAGIAN BERSIH

40-150TPD_wheat_flour_mill-1

Dina bagian beberesih, kami nganggo téknologi beberesih tipe drying. Biasana kalebet 2 kali saringan, 2 kali scouring, 2 kali de-stoning, hiji waktos nyucikeun, 4 kali aspirasi, 1 dugi 2 kali dampening, 3 kali misah magnét sareng sajabina. Dina bagian beberesih, aya sababaraha sistem aspirasi anu tiasa ngirangan lebu semprot-kaluar tina mesin sareng ngajaga lingkungan damel anu saé. Ieu mangrupikeun lambaran aliran anu rumit anu tiasa ngaleungitkeun sebagian besar permukaan kasar, ukuran tengahna offal sareng offal halus dina gandum. Bagian beberesih henteu onley cocog pikeun gandum diimpor sareng handap asor tapi tapi ogé gandum kotor anu cocog ti konsumén lokal.

 

BAGIAN MÉRÉS

40-150TPD_wheat_flour_mill-2

Dina bagian panggilingan, aya opat jinis sistem pikeun ngagiling gandum kana tipung. Éta nyaéta sistem 4-Break, sistem 7-Reduksi, sistem 1-Semolina sareng sistem 1-Tail. Purifier dirancang khusus pikeun ngirim semolina langkung murni kana Réduksi anu ningkatkeun kualitas tipung ku margin ageung. Roller pikeun sistem Reduction, Semolina, sareng Tail mangrupikeun rol anu alus anu blasted. Sakabeh desain bakal ngasuransikeun kirang dedak dicampur kana dedak sareng ngahasilkeun tipung dimaksimalkeun. Kusabab sistem ngangkat pneumatik anu dirancang kalayan saé, bahan ngagiling sadayana ditransferkeun ku kipas tekanan Tinggi. Ruang panggilingan bakal beresih sareng sanitasi pikeun nyoko aspirasi.

 

40-150TPD wheat flour mill-03

Sadaya mesin pengepakan otomatisasi. Mesin pengepakan ngagaduhan fitur akurasi ngukur tinggi, kagancangan gancang gancang, tiasa diandelkeun sareng stabil. Éta tiasa beurat sareng ngitung sacara otomatis, sareng éta tiasa ngumpulkeun beurat. Mesin pengepakan ngagaduhan fungsi diagnosis diri sesar. Mesin ngaputna ngagaduhan fungsi ngaput otomatis sareng motong mesin. Mesin pengepakan nyaéta nganggo mékanisme kantong-clamping anu disegel, anu tiasa nyegah bahan tina bocor. Spesifikasi bungkus kalebet 1-5kg, 2.5-10kg, 20-25kg, 30-50kg. Kliénna tiasa milih spésifikasi pengepakan anu béda-béda numutkeun sarat.

 

40-150TPD wheat flour mill-04

Dina bagian ieu, kami bakal nyayogikeun kabinet kontrol listrik, kabel sinyal, baki kabel sareng tangga kabel, sareng bagian-bagian instalasi listrik anu sanés. Gantungan kabel listrik sareng motor henteu kalebet kacuali pelanggan anu diperyogikeun khusus. Sistem kontrol PLC mangrupikeun pilihan opsional pikeun palanggan. Dina sistem kontrol PLC, sadaya mesin dikawasa ku Programmed Logical Controller anu tiasa ngasuransikeun mesin bumi anu stabil sareng lancar. Sistem bakal nyandak sababaraha kaputusan sareng ngalakukeun réaksi sasuai nalika mesin aya anu lepat atanapi dieureunkeun sacara normal. Dina waktos anu sami éta bakal alarem sareng ngingetkeun operator pikeun ngalereskeun kalepatan. Bagian listrik sérial Schneider dianggo dina kabinét listrik kaluar. Merk PLC nyaéta Siemens, Omron, Mitsubishi sareng merk internasional anu sanés. Kombinasi desain listrik anu hadé sareng bagian listrik anu diasuransikeun ngasuransikeun sakabeh pabrik. ngajalankeun lancar.

 

DAFTAR PARAMETER Téknis

Moded Kapasitas (t / 24h) Roller Mill Moded Modél Sifter Spasi LxWxH (m)
CTWM-40 40 Manual Kembar Sifter 30X8X11
CTWM-60 60 Manual Kembar Sifter 35X8X11
CTWM-80 80 Pneumatik Plan Sifter 38X10X11
CTWM-100 100 Pneumatik Plan Sifter 42X10X11
CTWM-120 120 Pneumatik Plan Sifter 46X10X11
CTWM-150 150 Pneumatik Plan Sifter 50X10X11



Pakét & Pangiriman

>

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali