Campuran Tepung

Flour Blending

Perkenalan Brif:

Mimiti, kualitas anu béda sareng peunteun tipung anu béda anu dihasilkeun dina kamar panggilingan dikirimkeun ka tempat sampah anu sanés ngalangkungan alat-alat pikeun disimpen. 


Detil Produk

Tanda Produk

Mimiti, kualitas anu béda sareng peunteun tipung anu béda anu dihasilkeun dina kamar panggilingan dikirimkeun ka tempat sampah anu sanés ngalangkungan alat-alat pikeun disimpen. Tepung ieu disebat tipung dasar. Sateuacan bubuk dasar lebet ka gudang, éta kedah ngalangkungan prosedur pamariksaan tipung, pangukuran, pamisahan magnét, sareng inséktisida. Nalika pergaulan tipung diperyogikeun, tipung dasar tina sababaraha jinis anu kedah dicocogkeun dikaluarkeun tina tong, dicampur sasarengan proporsi anu tangtu, sareng sagala rupa aditif ditambih sakumaha diperyogikeun, sareng tipung bérés dibentuk saatos diaduk sareng dicampur. Dumasar kana bédana sababaraha jinis tipung dasar, babandingan anu béda tina rupa tipung dasar, sareng aditif anu béda, sasmita anu béda atanapi tipena béda tipung khusus tiasa dicampur sareng diwujudkeun.

Peralatan Campuran Tepung

Vibro Discharger

Ngaleupaskeun Vibro 

Micro Feeder

Feeder mikro

Positive Pressure airlock

Tekanan Udara Positif

Two Way Valve

Dua arah klep 

Inserted High Pressure Jet Filter

Disisipkeun Jet Pressure Tinggi

Low Pressure Jet Filter

Filter Jet Tekanan Rendah

Tubular screw conveyor

Conveyor sekrup tubular 

Flour Batch Scale

 Skala Kumpulan Tepung 

Aplikasi Campuran Tepung (industri pengolahan jero pangan)

Sistem ieu kalebet ngirimkeun pneumatik sareng neundeun bubuk ageung, bubuk ton sareng bubuk paket alit. Éta ngadopsi layar sentuh PLC + pikeun ngawujudkeun timbangan otomatis sareng sebaran bubuk, sareng cai atanapi gajih tiasa ditambihan saluyu, anu ngirangan tanaga gawé sareng nyingkahan polusi debu

Flour Blending project1

Kasus Campuran Tepung

Lokakarya Campuran Tepung tina pabrik tipung nyampur tipung dina tong tipung anu béda dina proporsi pikeun mastikeun stabilitas produk akhir.

Flour Blending Cases

Lokakarya Campuran Tepung tina pabrik tipung campuran sababaraha tipung tipung dina proporsi pikeun ngahasilkeun tipena béda tipung fungsional, sapertos tipung pangsit, tipung mi, sareng tipung roti.

Flour Blending Cases1

Lokakarya produksi pabrik mi ngadoprak bin bubuk bubuk sadaya-stainless sareng skala batching. Tepung dina wadah bubuk anu seueur ditepikeun sacara pneumatik kana skala batching pikeun pangukuran anu akurat, anu ngahémat prosés ngabongkar manual sareng ngahindaran kaayaan padamelan nambihan tipung anu salah.

Flour Blending project2

Dina lokakarya Campuran Tepung pabrik mi, sababaraha bahan tambihan sacara kuantitatif kana tipung kanggo ngahasilkeun ragam mi anu béda.

Flour Blending Cases2

Lokakarya Campuran Tepung pabrik biskuit nambihan sababaraha bahan kana tipung sacara kuantitatif. Éta didamel tina sadaya stainless steel sareng anti-korosi peunteun kelas.

Flour Blending Cases3

Dina lokakarya produksi pabrik biskuit, tipung bakal ngempelkeun adonan adun kanggo dicampurkeun saatos ditimbang sareng dicampur.

Flour Blending Cases4



Pakét & Pangiriman

>

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali